fredag den 27. juli 2012

Fem fra Sternberg

Sternberg debuterede i 2004 med samlingen GuGu Skaterdigte. Sternberg har længe været en markant skikkelse i den danske levende litteratur. I 2011 udkom samlingen Stenalderdigte.


Peter Laugesen: Kulttur

En samling som både rummer helt enkle hverdagsdigte, der indfanger naiv, vild, og megasjov skønhed og komplekse i alle retninger referende tekster.Kirsten Hammann: Mellem tænderne

Hammanns eneste digtsamling. Den er vild og hæmningsløs indenfor en form som helt uproblematisk er digte: sjove, sexede og imponerende digte ... bare hun dog en dag laver en digtsamling til ... men jeg kan nu også godt lide hendes romaner.


Thomas Krogsbøl: Areola

En meditativ, stenet og og tungt legende suite der er et kosmos for sig.Jørgen Leth: Sportsdigte
 En konceptuel samling, der i klart og lækkert sprog fetischerer forskellige sportsfolk og viderebringer en nydelse ved sportens bevægelser og forløb.Francis Ponge: At tage tingenes parti
En seriel samling prosadigte, som man kunne forestille sig var uendeligt lang. Den totale gennemgang af alle denne verdens objekter. Konstant fremhæves egenskaber, som de færreste ville have overvejet at fremhæve, som om det var det naturligste i verden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar